PL EN RU

III Ogólnopolski Zjazd Katedr Przedsiębiorczości oraz Innowacji


Terminy

14 listopada 2018 r. -  III Ogólnopolski Zjazd Katedr Przedsiębiorczości oraz Innowacji

  • 1 lipca 2018 r. - termin nadsyłania tekstów do publikacji
  • 1 września 2018 r. -  termin nadsyłania zgłoszeń  (I runda)
  • 15 października 2018 r. - termin nadsyłania zgłoszeń (II runda)
  • 20 października 2018 r. - termin płatności

 

Opłaty
  • Dla uczestników V Międzynarodowej Konferencji Naukowej "Przedsiębiorczość w XXI wieku. Oblicza i perspektywy", opłata za udział w Zjeździe wyniesie 200 złotych oraz dla doktorantów 150 złotych.
  • Dla uczestników, którzy wezmą udział tylko w Zjeździe opłata wyniesie 300 złotych oraz 250 złotych dla doktorantów.

 

KONTO BANKOWE:

Wydział Zarządzania
Uniwersytetu Warszawskiego
ul. Szturmowa 1/3, 02-678 Warszawa

nr konta: 11 1160 2202 0000 0000 6084 8803

SWIFT : BIGBPLPWXXX

z dopiskiem – „Zjazd Katedr Przedsiębiorczości 2018”

Publikacja

W ramach opłaty konferencyjnej istnieje możliwość publikacji w:

  • W periodyku „Przedsiębiorczość i Zarządzanie” piz.san.edu.pl/
  • Monografii  pokonferencyjnej
 

- Nadesłane teksty zostaną poddane procesowi recenzji i na tej podstawie zostaną wybrane artykuły do publikacji.
- Warunkiem publikacji tekstu jest dopełnienie formalności związanych z uczestnictwem w zjeździe.
- Bardzo prosimy o dotrzymywanie terminu nadsyłania tekstów - w ten sposób monografia zostanie wydana na zjazd.

Polecany hotel

Sokrates UW

ul. Smyczkowa 9, 02-678 Warszawa
tel. (+48 22) 55 33 500
fax (+48 22) 55 33 503

hotelsokrates.uw.edu.pl

 

EFMD Global
EQUIS1
Uniwersytet Warszawski
PRME
Ceeman
HR Excellence in Research
Eduniversal ranking
Eduniversal
Ministerstwo Nauki
Polska Komisja Akredytacyjna

© Copyright: Wydział Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego

ul. Szturmowa 1/3, 02-678 Warszawa
tel: +48 22 55 34 002, fax: +48 22 55 34 001; mail: wz@wz.uw.edu.pl

NIP: 525-001-12-66

 

Administratorem strony jest Sekcja Informacji i Promocji WZ UW

 

 

projekt: VisualTeam Logowanie dla pracowników